PDS behandelen met hypnotherapie

Als u dit leest hebt u vermoedelijk PDS, Prikkelbare Darm Syndroom. U hebt mogelijk al een aantal malen de huisarts bezocht, hebt onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan. Maar er is niks gevonden, gelukkig maar. Toch hebt u heel vervelende buikklachten, die uw leven ernstig kunnen belemmeren. Wellicht hebt u ook al diëten of andere therapieën geprobeerd, maar zonder resultaat….Toch bent u uw klachten meer dan zat en wilt u ervan af…

Herkent u zich in dit verhaal? Dan kan een behandeling met specialistische hypnotherapie gericht op het aanpakken van uw buikklachten uitkomst bieden. Op deze website vindt u alle informatie over de behandeling met hypnotherapie, uitleg over hypnose en kosten. Ook kunt u onder “ervaringen van cliënten” lezen hoe  mensen deze therapie hebben ervaren en wat het hen heeft opgeleverd.

Inmiddels heb ik enkele honderden mensen met PDS behandeld. De therapie heeft vaak een goed resultaat: driekwart van de mensen knapt goed op. De therapie vraagt van u een aanmerkelijke investering in tijd en financiën. Belangrijk voor het slagen van de therapie is dat u gemotiveerd bent om uw klachten aan te pakken en open staat/wil leren werken met deze vorm van therapie.

Wilt u meer info? Download hier: Brochure Darmmanagement Programma 2020
Liever per post ontvangen? Mail uw adres naar petervanessen@planet.nl

Voor het maken van een afspraak belt u 06 -53468056.