Arend (31 jaar) “Via het ziekenhuis verwezen naar Peter wegens PDS”

“December 2019 ben ik via het ziekenhuis doorgestuurd naar Peter wegens de diagnose PDS. Ondanks dat ik na het lezen van de website ietwat sceptisch was ben in toch open de behandeling ingegaan. Al tijdens het eerste gesprek wist Peter mij te overtuigen van de eventuele progressie die ik zou kunnen ervaren middels de behandelmethode. Peter kwam op mij over als een zeer rustige man die goed luisterde waar je mee zat en duidelijk communiceerde wat daar eventueel mee gedaan kon worden. Al na de eerste behandeling begon in bij mijzelf verschil te merken. Klachten namen af en hierdoor merkte ik dat mijn uiteindelijke doel steeds dichterbij kwam. Dit doel was het terugwinnen van het vertrouwen in mijn eigen lichaam. Uiteindelijk is het zo goed bevallen en heeft Peter mij zo goed geholpen dat het ondertussen een heel stuk beter met mij gaat en ik in oktober mijn laatste behandeling gehad heb. Al met al ben ik zeer tevreden over de methodes die Peter heeft gebruikt en over Peter zelf. Ik kan Peter aan iedereen aanraden die met onverklaarbare klachten en angst kampt.”