Bernice (25 jaar) “Ik had elke dag klachten”

“Sinds 2,5 jaar heb ik last van PDS. Ik had dagelijks last van steken, pijn en misselijkheid en moest er altijd rekening mee houden. ’s Avonds kon ik niets meer plannen, omdat de klachten dan standaard aanwezig waren. Ik heb van alles geprobeerd, van vezels tot probiotica, maar niets hielp echt. Uiteindelijk ben ik door de MDL-arts doorverwezen naar Peter voor hypnotherapie. Ik wou dat ik dat eerder had gedaan!

Na zeven sessies voel ik me stukken beter: waar ik eerst iedere dag klachten ervoer, is dat nu hooguit één keer per week. Elke sessie werd er een nieuwe opname gemaakt, die ik vervolgens elke dag thuis beluisterde. Ook kreeg ik verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen mee. Peter is een kalm persoon en luistert goed naar je klachten. Hierdoor weet hij maatwerk te leveren: de sessies en oefeningen zijn altijd afgestemd op jouw specifieke klachten en behoeften”.