“Een eind aan de jarenlange pijn”

Mevrouw R. (72 jaar) te E.

De therapeutische behandelingen gegeven door Peter van Essen, hypnotherapeut  te Dieren hebben op mijn gezondheid een zeer positieve reactie gehad.

Na vele jaren van bezoek aan ziekenhuizen en vooral de maag-, darm- en leverspecialisten en uiteindelijk het bezoek aan het Medisch Centrum Veluwe te Apeldoorn bleek dat ik PDS klachten had die met een gluten- en lactosevrije allergie gepaard gaan. Daar leed ik behoorlijk onder. Ik had jarenlang al spijsverteringsklachten: maagpijn, buikpijn, opgezette buik  en moeite met de stoelgang. Ik droeg ook altijd een jasje om mijn opgezette buik te verhullen.

Door de hypnotherapie met oefeningen die ik thuis kon uitvoeren is er een enorme verbetering ontstaan van mijn gehele darmstelsel. Ook de gesproken tekst die op CD gezet werd, kan ik wanneer het mij nodig lijkt, afspelen en afluisteren.

Na de vrij eenvoudig aan te leren behandeling merkte ik meteen al een positief resultaat en nu na 4 keer behandeld te zijn, kon ik de therapie afronden.  Mijn darmen ontlastten zich nu dagelijks! Ik ben erg blij met deze therapie en merk dat de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd is. Mijn energie is weer terug en ik kan weer van alles ondernemen. Verder valt het me op, dat ik het jasje om mijn opgezette buik te verhullen niet meer nodig heb.

Ik kan weer verder zonder medicijngebruik en kan mijn leven weer oppakken.

Ik ben Peter van Essen heel dankbaar voor zijn helende therapie en kan deze manier van behandelen echt aanbevelen voor mensen die welke problemen dan ook hebben met hun darmen.

Hartelijk dank daarvoor!