“Minder buikklachten bij spanning”

Ervaring van Dion (16 jaar oud): “Ik had al jaren last van een plotseling opkomende buikpijn (vaak  bij spanning), ook vond ik het erg moeilijk om tot rust te komen en te ontspannen. Ik heb bloed laten prikken voor mijn buikpijn, maar daar kwam niks uit. Toen bleek dat ik PDS had.

Ik ben bij Peter van Essen gekomen via het internet, en toen las ik ook voor het eerst over hypnotherapie. Ik vond het erg apart dat er zoveel mensen waren met positieve reacties, mede hierdoor heb ik besloten om het zelf ook te proberen, en ik heb er zeker geen spijt van!

Bij het intakegesprek voelde ik me erg op mijn gemak bij Peter, alles werd rustig uitgelegd en het was erg duidelijk wat er precies zou gebeuren. Ook vond ik het erg fijn dat bij het intakegesprek meteen een hypnotherapie werd toegepast, zo dat je weet hoe het nou precies voelt.

Tenslotte wil ik zeggen dat na ongeveer 3 maanden elke dag bezig te zijn met hypnotherapie, dat hield in: luisteren naar CD’s, buikademhalingsoefeningen, en andere ontspanningsoefeningen.  Het heeft mij enorm geholpen. Als er spannende gebeurtenissen in mijn leven zijn kan ik sneller rustig worden en heb ik eigenlijk nooit meer serieuze buikklachten”.