Nieuwe baan gevonden!

Martine L. te Z. (31 jaar oud), cliënt-adviseur.

Peter heeft mij door een lastige periode heen geholpen. Na ruim drie jaar op dezelfde werkplek te hebben gewerkt moest ik een andere baan gaan zoeken. Ik werd tijdelijk overgeplaatst naar een andere afdeling. Voor mij kwam dit als donderslag bij heldere hemel: mijn zelfvertrouwen had hierdoor een flinke deuk opgelopen.

Peter heeft mij begeleid in het hele proces om ander werk te gaan vinden. Tijdens onze bijeenkomsten heeft hij mij laten zien welke kwaliteiten ik heb en hoe ik deze in kan zetten. Het maakte voor mij helder dat ik niet ineens mijn kwaliteiten allemaal kwijt was. Ik vond het alleen lastig om ze weer te zien en te benoemen. Door hier heel gericht mee bezig te zijn kreeg ik weer zelfvertrouwen.
Ook kreeg ik door duidelijke opdrachten weer helder wat ik nou eigenlijk graag wil. Hierdoor kon ik gerichter gaan solliciteren. De gesprekken met en de informatie van Peter over een sollicitatiegesprek maakten dat ik er rustiger instapte. Ik weet nu beter hoe ik me moet voorbereiden en welke vragen er wellicht gesteld gaan worden. Dit neemt een groot stuk onzekerheid weg.

Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een nieuwe functie waar ik erg blij mee ben.
De samenwerking met Peter heb ik als heel prettig ervaring omdat het voor mijn gevoel is afgestemd op mij als persoon en omdat ik me echt altijd gehoord voelde. Ik merk dat ik er sterker uit gekomen ben!