Leren omgaan met agressie

Mevrouw B. (31 jaar) te H., werkzaam als zorgcoördinator: “Toen ik op mijn werk erg angstig werd bij bijvoorbeeld agressie van cliënten, ben ik hulp gaan zoeken en kwam ik bij Peter van Essen terecht.
Door middel van sessies met hypnotherapie en gesprekken werd ik me steeds meer bewust van wat er bij mij speelde vanuit mijn jeugd, hoe ik hierdoor gevormd ben en hoe ik werkelijk in elkaar steek: heel verhelderend!
Ik ben met een open houding de sessies ingegaan en ik kwam erachter dat dit in mijn geval een diepe vorm van ontspanning is. Toen hiermee vertrouwd was begeleidde Peter mij naar een lastige situatie in mijn jeugd. Tijdens deze sessie kon ik kijken hoe ik als kind met deze situatie omging zodat ik dit in het hier en nu beter kan begrijpen. Het heeft mij rust en inzicht gegeven.
Na een flink aantal sessies heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik me ook bewuster van mijn kwaliteiten en mijn beperkingen. Door een aantal tips en handreikingen van Peter leer ik nu om in balans te blijven en mijn angsten onder controle te houden en krijgen !”